LEGO® Marvel Adventný kalendár Avengers 76196

Doprajte fanúšikovi marveloviek od 7 rokov výnimočné superhrdinské Vianoce s týmto adventným kalendárom Avengers (76196) zo série LEGO® Marvel.

Čarovná kombinácia darčekov zo sveta Marvel Avengers
Za 24 okienkami kalendára sa schováva darček na každý predvianočný decembrový deň. Deti v ňom nájdu 7 minifigúrok – Iron Mana, Spider-Mana, Black Widow, Thora, Kapitánku Marvel, Thanosa a Nicka Furyho, ako aj množstvo vzrušujúcich vecičiek a úžasných doplnkov zo sveta Marvel, ktoré si skrátka zamilujú: tryskáč Quinjet, Helicarrier, Spider-Manov dron, vežu Avengerov a omnoho viac. Pri čakaní na Vianoce môžu deti hračky skombinovať a pripraviť si tak nikdy nekončiace, vzrušujúce superhrdinské dobrodružstvá.

Tvorivé hry pokračujú po celý rok
Túto parádnu zbierku stavebníc môžu deti pridať k iným setom LEGO® Marvel a objaviť tak inšpiráciu pre nápadité hry, ktoré budú trvať celý rok.


Ľutujeme, produkt nie je aktuálne dostupný.
Možno vás ale zaujmú podobné produkty umiestnené nižšie alebo nám napíšte na info@hracky-kong.cz

• Doprajte fanúšikom marveloviek superhrdinskú vianočnú odmenu v podobe adventného kalendára Avengers (76196) od LEGO® Marvel. Za 24 okienkami kalendára sa skrývajú skvelé darčeky, ktoré si môžu postaviť a vystaviť alebo sa s nimi hrať.

• Obsahuje 7 minifigúrok – Iron Mana, Spider-Mana, Black Widow, Thora, Kapitánku Marvel, Thanosa a Nicka Furyho, ako aj kopu vzrušujúcich vecičiek a úžasných doplnkov zo sveta Marvel, ktoré si deti zamilujú.

• Pri čakaní na Štedrý deň môžu deti darčeky spájať a pretvárať tak nápadité dobrodružstvá zo sveta Marvel.

• Vďaka 24 dňom plných prekvapení a nápaditej zábave, ktorá trvá celý rok, je tento geniálny adventný kalendár dokonalým predvianočným darčekom pre všetkých superhrdinov od 7 rokov.

• 24 darčekov tohto výnimočného adventného kalendára možno ľahko skombinovať s inými setmi LEGO® Marvel a užiť si tak tvorivé stavanie, nápadité hry alebo si vytvoriť pôsobivé výstavné kúsky.

• Medzi stavebnicovými hračkami nájdu Quinjet, Helicarrier, Spider-Manov dron a vežu Avengerov.

• Za 24. okienkom vás čaká úžasné prekvapenie (nápoveda: jeden z najmocnejších objektov v celom vesmíre!).

• Všetky hračky zo série LEGO® Marvel ponúkajú malých superhrdinom prémiové stavebnice navrhnuté tak, aby s nimi dokázali uskutočniť nápadité herné možnosti od výmyslu sveta.

• Stavebnice LEGO® spĺňajú prísne normy kvality v odvetví, ktoré zabezpečujú, že sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a oddeľujú. Je to tak už od roku 1958.

• Dieliky LEGO® nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú dôsledné globálne normy v oblasti bezpečnosti.

Možno Vás budú zaujímať nasledovné produkty