LEGO® Stranger Things 75810 Upside Down

Dokonalá sběratelská stavebnice LEGO® Stranger Things!
Ľutujeme, produkt nie je aktuálne dostupný.
Možno vás ale zaujmú podobné produkty umiestnené nižšie alebo nám napíšte na info@hracky-kong.cz

Stavebnica LEGO® Stranger Things 75810 Upside Down poteší všetkých fanúšikov slávneho seriálu množstvom autentických detailov. Tento veľký model z kociek sa dá preklopiť z normálnej reality do sveta Upside Down. Špeciálne prevedenie návodu na stavanie je ideálny pre stavanie spoločne s kamarátmi či rodinou. Dom Byers zahŕňa Willov izba, obývačka a jedáleň. Verzia domu z alternatívnej dimenzie Upside Down má všetky izby ako jeho verzia z normálnej reality, ale vyzerá schátraný, má temné farby a je porastený lianami - presne ako v seriáli. Sada obsahuje 8 postáv zo Stranger Things s vlastnými doplnkami a predstavuje skvelý darček pre všetkých fanúšikov seriálu, ktorí si stavanie rozhodne užijú a potom model môžu hrdo vystaviť.

Súčasťou tejto LEGO® Stranger Things stavebnice je 8 postáv, ktoré sú na nerozoznanie od ich seriálových náprotivkov: Jedenástka, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, šerif Jim Hopper a Demogorgon.
Dom Byers má predné verandu s nábytkom, obývacia izba, jedáleň a Willov pokoj.
V obývacej izbe nájdeš autentické detaily zo seriálu, ako je svetelná abeceda na stene, ktorú možno rozsvietiť, gauč, konferenčný stolík, telefón, sekera, plagát s nezvestné a medvedí pasca na chytenie Demogorgon.
Willov izbu hrá v seriáli hlavnú úlohu a tento model ponúka jeho vernú kópiu, vrátane detailov, ako je Willova rádio, posteľ, stôl, stolová lampa, kresby a filmové plagáty.
V jedálni nájdeš kreslo, krabice, v ktorých sú vianočné svetielka, samolepku s potlačou fantasy hry a kvetináč.
V podkroví sa nachádza samolepka s obrázkom mozgo-žrúti a klobúk čarodejníka "Willa Múdreho".
Model vo verzii z dimenzie Upside Down vyzerá ako v seriáli, vrátane strašidelných lián, temných farieb a zchátralého vzhľadu.
Policajné vozidlo šerifa Jima Hoppera má odnímateľnú strechou pre ľahký prístup do interiéru a ozdobnou tekvicu ako pripomienku na 2. rad seriálu.
Doplnky zahŕňajú Lucasův prak a baterku, Dustinovu vysielačku a kompas, Mikeovu baterku a vysielačku, Hopperův hrnček na kávu, baterku Joyce, obrázok "Willa Múdreho" a vafle jedenástku.
Táto sada zo seriálového sveta Stranger Things obsahuje viac ako 2200 dielikov, ktoré sú v 11 sáčkoch, a možno postaviť zároveň normálnu svet aj dimenziu Upside Down - skvelá príležitosť stavať s kamarátmi či rodinou.
Model meria cez 32 cm na výšku, 44 cm na šírku a 21 cm do hĺbky.

Možno Vás budú zaujímať nasledovné produkty