Objednávky přijaté do 19. 12. do 12:00 stihneme doručit do Vánoc. Objednávky s platbou předem odesíláme až po přijetí platby. ×

LEGO® Minifigúrky 71030 Looney Tunes

Nemotorná akcia a vrelé spomienky na deti i milovníkov kreslených rozprávok čakajú v každom vrecúšku! Každé „tajomné“ zberateľské vrecúško LEGO® minifigúrky Looney Tunes (71030) obsahuje 1 z 12 štýlových postáv z limitovanej edície podľa originálneho kresleného seriálu Looney Tunes.Úžasný výber postávMalí i veľkí milovníci kreslených rozprávok majú teraz možnosť nazbierať si a vystaviť úžasné figúrky postáv z originálnej série Looney Tunes, prípadne ich pridať do svojich stavebníc. Na výber majú Bugs Bunnyho, Lolu Bunny, káčera Daffyho, vtáčika Tweetyho, Sylvestra, Road Runnera, kojota Wile E., prasiatko Porky, Petuniu, Speedyho Gonzalesa, Tasmánskeho diabla a marťana Marvina.Zberateľské hračkyKaždá z detailne a kvalitne vypracovaných LEGO® minifigúrok je zabalená do „tajomného“ vrecúška s jedným alebo viacerými doplnkami, ktoré hre dodajú akciu a zábavu, ako aj zberateľským letáčikom. Je tak skvelým drobným darčekom, ktorý každému zaiste vyčaruje úsmev na tvári.


© 2021 Hračky-Kong.sk | LEGO® a LEGO logo sú ochrannými známkami spoločnosti LEGO Group. © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. Všetky práva vyhradené.“ - Stavebnice LEGO, Stavebnice Bionicle, Duplo, stavebnice LEGO City, LEGO Atlantis, LEGO Toy Story, LEGO Star Wars, LEGO Castle, Duplo, LEGO Bionicle, Mindstorms. Značka, logo a LEGO figúrka sú ochrannými známkami LEGO Group a tu sú použité na základe osobitného povolenia.


Webdevel s.r.o.