LEGO® Adventný kalendár City 60303

Budujte v deťoch nadšenie z vianočných sviatkov s adventným kalendárom LEGO® City (60303). Deti si môžu odpočítavať dni do Vianoc so zábavnými minimodelmi, obľúbenými postavami zo seriálu LEGO® City Adventures a štýlovými doplnkami. Stačí rozložiť zasneženú hraciu podložku a scéna je pripravená na neobmedzené dobrodružstvá plné fantázie. Zábavné a ľahko zostaviteľné modely Tento adventný kalendár LEGO® City je skvelým darčekom pre deti od 5 rokov. Každé prekvapenie sa dodáva so zrozumiteľným návodom, aby si zábavné stavanie mohli užiť aj nováčikovia vo svete LEGO® stavania. Štýlové Vianočné hračky pre deti Adventné kalendáre LEGO® City sú plné inšpirácie, vianočného potešenia a nádherných prekvapení pre deti, ktoré zbožňujú tvorivé hry. V kalendári nájdu stavebnicové hračky, postavičky zo seriálu LEGO® City Adventures a doplnky, ktoré je možné skombinovať s ďalšími LEGO® setmi pre ešte viac zábavy.


Ľutujeme, produkt nie je aktuálne dostupný.
Možno vás ale zaujmú podobné produkty umiestnené nižšie alebo nám napíšte na info@hracky-kong.cz

• Deti od 5 rokov si môžu s týmto adventným kalendárom LEGO® City (60303) každý decembrový deň užiť nápadité hry. Nájdu v ňom totiž množstvo minimodelov, zábavných LEGO® City postáv a štýlových doplnkov.

• Obsahuje minifigúrky postáv zo seriálu LEGO® City Adventures vrátane Top Hat Toma, Boba, Betty, Sama Grizzleda, Shirley Keeper and Fendricha, zostaviteľného snehuliaka Dukea Duke DeTaina a zasneženú hernú podložku.

• Deti môžu odpočítavať dni do Vianoc so zábavnými modelmi, postavičkami a rozložiteľnou podložkou, na ktorej si môžu postaviť vlastné scény plné LEGO® City dobrodružstiev!

• Hľadáte štýlový darček pre deti od 5 rokov? Tento adventný kalendár je ideálnou odmenou pre fanúšikov seriálu LEGO® City Adventures a deti, ktoré zbožňujú štýlové hračky a tvorivé hry.

• Tento adventný kalendár LEGO® City meria vyše 26 cm na výšku, 38 cm na šírku a 7 cm do hĺbky.

• Batérie nie sú potrebné! Zostaviteľné LEGO® hračky a postavičky z tohto adventného kalendára sú poháňané prostredníctvom veľkej predstavivosti malých detí, takže zábava vo vianočnom štýle sa môže začať ihneď – a každý deň sa opakovať!

• Každé prekvapenie v adventnom kalendári LEGO® City sa dodáva so zrozumiteľným návodom, ktorý je vytlačený na vnútornej strane okienka, aby si aj nováčikovia vo svete stavania mohli užiť stavanie vlastných hračiek.

• Adventné sety zo série LEGO® City prinášajú pestrofarebné miniatúrne modely a zábavné postavičky, ktoré podnecujú k nápaditým hrám na postavy a zároveň pomáhajú u detí rozvíjať fyzické a tvorivé zručnosti.

• Všetky LEGO® kocky a dieliky vyrábame v súlade s prísnymi normami v oblasti kvality s cieľom zaistiť, aby boli konzistentné, kompatibilné a zábavné. Robíme to tak už od roku 1958.

• LEGO® City stavebnice dôkladne testujeme s cieľom zaistiť, aby každá z nich spĺňala prísne normy v oblasti bezpečnosti.

Možno Vás budú zaujímať nasledovné produkty